Aannemersbedrijf Kraan & Rijnders

Een vertrouwd adres voor al uw bouwzaken

ONZE WERKWIJZE 

 

                                                            Voorbereiding

We maken een afspraak en bespreken uw wensen. Daarna gaan wij aan de slag om een ​​goede en volledige offerte voor u te maken. Hierbij zorgen wij voor een duidelijke omschrijving, zodat u weet wat u voor de genoemde prijs kunt verwachten. We werken met een duidelijk en helder contract en een gespecificeerde open begroting. Zijn er onduidelijkheden? Vraag gerust, we leggen het u graag uit.

Samen bespreken we hoeveel tijd uw project nodig heeft om een ​​kwalitatief hoogstaand resultaat te bereiken. Vervolgens bepalen we de planning van de bouwwerkzaamheden.

                                                                Uitvoering

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft u vanaf het begin van het project tot en met de oplevering met een vaste contactpersoon te maken. Het kan zijn dat er vragen bij u ontstaan. Uw contactpersoon licht alles graag toe en geeft u duidelijke antwoorden. 

U Kunt van ons een flexibele Opstelling verwachten. Wij  zorgen voor een goede, veilige en opgeruimde werkomgeving en beperken de mogelijke overlast zoveel mogelijk. Bij ons bent u gegarandeerd van vakkundigheid, kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Wij werken samen met door ons geselecteerde en gespecialiseerde onderaannemers.